marți, 13 martie 2012

RacingActive - Logo Design


Aceste lucrari a fost create pentru o agentie de pariuri, ce se ocupa exclusiv de cursele de cai, caini si masini. Cerintele acestei reprezentatii grafice constau intr-un logo curat, usor de retinut si emblematic.
Imaginile create de mine au avut ca scop, unificarea simbolurilor ce reprezinta cursele de cai si cele de masini, acestea fiind cele mai populare, din mica gama, de care se ocupa agentia de pariuri.
Caracteristicile lucrarilor sunt:
1. Modern;
2. Curat;
3. Emblematic;
4. Usor de retinut;
5. Playful.

Erva - Logo Design


Aici am prezentat doua variante ale mele pentru o companie, activa in domeniul aparaturii de tip eco. Logo-urile prezentate au urmatoarele caracteristici:
1. Curat;
2. Referitor la mediul inconjurator;
3. Profesional;
4. Imagine usor de retinut;

It's all about Web Design!

Pornesc blogul acesta pentru a-mi prezenta lucrarile din domeniul Web Design. Pe perioada activitatii mele pe blog, imi doresc sa creez un portofoliu decent si odata cu acesta, o serie de tutoriale profesionale, care ar putea ajuta o eventuala tentativa de creatie web a cititorului. Sper ca lucrarile mele sa reprezinte, concis, gama larga de abordari asupra temelor din domeniul Web Design-ului.
Majoritatea reprezentatiilor grafice pe care le voi prezenta, constau in participari la concursuri de Web Design. Astfel nivelul de claritate si dimensiunile pot varia de la o lucrare la alta, datorita cerintelor date din brief-ul de creatie.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | WordPress Themes Review